Stiftelsesmøte avholdt på Larvik sjøfartsmuseum

Det var en spent gjeng som hadde invitert til stiftelsesmøte for Skottebrygga Kystlag på sjøfartsmuseet 3. oktober 2023. Det ble et relativt godt oppmøte med folk som er interessert i kystkultur og bevaring av dette. En kjapp opptelling viste at forsamlingen var på godt og vel 30 mennesker.

Elin Kragset Vold holder miniforedrag om Skottebryggas historie

Innledning og velkomst av tone og elin

Tone startet ballet med å ønske alle velkommen, samt snakke litt om intensjon og hva vi ønsket å jobbe med videre. Videre holdt Elin et interessant foredrag om Skottebryggas opprinnelse i 1754, og utvikling frem til i dag.

Innlegg fra larvik kommune

Ole Sannes Riiser fra Larvik kommunes planavdeling holdt et godt innlegg om kommunens planer for området, og at etablering av Skottebrygga kystlag var et kjærkomment tilskudd. Kystlagets intensjoner og formål var helt i tråd med de planene som kommunen har satt for utvikling av gamlebyen i Larvik. Vi ser frem til et godt samarbeid med Larvik kommune!

Ole Sannes Riiser informerer om Larvik kommunes planer for området

Innlegg fra forbundet kysten

Seniorrådgiver Tore Friis Olsen fra Forbundet kysten holdt et interessant innlegg om arbeidet til forbundet, og alle prosjekter forbundet er engasjert i. Skottebrygga kystlag skal ligge under Forbundet kysten, og det er flott å ha en så stor og engasjert organiasjon i ryggen.

Tore Friis Olsen fra Forbundet kysten orienterte

Innmelding og mingling

Siste del av kvelden ble viet mingling og innmelding av medlemmer. Vi har kommet godt i gang. Skottebrygga kystlag takker for oppmøte og flinke foredragsholdere. Vi er i gang!

For dere som ikke fikk deltatt på stiftelsesmøtet, så er det mulig å melde seg inn i Skottebrygga kystlag ved å følge denne lenken